Over ons

Over ons

Smart Signs Solutions is een jonge, innovatieve en internationale organisatie met een uitstekende staat van dienst. Ons team bestaat uit technische innovators met een duidelijke focus op de human factor. Dat houdt in dat we hoogstaande, innovatieve technologieën inzetten voor gebruiksvriendelijke, praktische toepassingen. Onze aandacht gaat daarbij uit naar gepersonaliseerde en dynamische informatiesystemen voor gebruik in gebouwen. Bedoeld als managementtool voor de beheerder én als service voor de gebruiker. Ons doel: een efficiënter gebruik van werkruimte en een vriendelijkere omgeving voor gebruikers.

“Ons doel: een efficiënter gebruik van werkruimte en een vriendelijkere omgeving voor gebruikers.”

Smart Buildings-Dynamic Signs

Onze basis

Smart Signs Solutions is een spin-off van het onderzoeksproject Smart Surroundings aan de Universiteit Twente. De organisatie werd in 2008 opgericht door dr. Maria Lijding met als doel het concept van persoonlijke dynamische bewegwijzering in grote gebouwen verder in de markt te zetten. Vanuit ons kantoor op het Business & Sciencepark in Enschede werken wij continu aan de verdere ontwikkeling van intelligente systemen. Hiermee geven wij steeds meer handen en voeten aan de realisatie van slimme, efficiënte gebouwen.

Partners

Smart Signs Solutions is aangesloten bij een internationaal netwerk van organisaties die de praktische toepassing van technische innovaties in Europa stimuleren. Daarnaast werken wij regelmatig samen met overheden, vooraanstaande bedrijven en researchinstituten als ook met gebruikersorganisaties.

Onderzoek in samenwerking met

Intelligente informatieconcepten

Smart Signs Solutions gelooft dat mensen een verrassende gastvrijheid en professionaliteit kunnen ervaren in een groot gebouw zónder de werkdruk van uw werknemers te verhogen. Dat kan door de toepassing van ‘slimme’ technologieën. Onze visie: bedrijven en werknemers op elk gewenst moment en op elke locatie van de benodigde, actuele informatie voorzien. Al onze concepten zijn tot stand gekomen in co-creatie met klanten op alle niveaus. Variërend van beheerders en ict’ers tot flexwerkers, verpleegkundigen en bezoekers. Daarom zijn ze niet alleen ‘slim’, maar vooral erg gebruiksvriendelijk.

Inzicht en overzicht

Elk concept vormt een compleet en innovatief informatiesysteem, bestaande uit verschillende ‘slimme’ componenten die perfect samenwerken. Hierdoor beschikken u en uw werknemers op elk gewenst moment en op elke locatie over de benodigde actuele informatie. Bezoekers vinden moeiteloos hun weg naar de locatie van hun afspraak. Flexwerkers zien bij binnenkomst direct waar een passende werkplek beschikbaar is. En via het dashboard en onze rapportages heeft uw facilitair manager altijd inzicht in zowel de historische als de actuele bezettingsgraad van de verschillende ruimtes. Kortom, Smart Signs Solutions creëert inzicht en overzicht en opent hiermee voor u de deur naar een verdere professionalisering van uw organisatie.

vergaderzalen - meeting rooms - Smart Signs Solutions

Werkwijze

Bij Smart Signs Solutions hanteren we een projectmatige aanpak. Uw organisatie is immers uniek qua wensen en mogelijkheden. Bij elke opdracht committeren wij ons aan een succesvolle realisatie en aan klanttevredenheid. Een gedegen inventarisatie vormt de basis van de klantspecifieke oplossing die we u bieden. Dit betekent dat wij altijd naadloos aansluiten op de identiteit en de behoefte van uw organisatie. We denken mee over mogelijkheden en bieden support na oplevering tot u volledig tevreden bent. U kunt verder altijd gebruik maken van onze helpdesk.

Techniek & praktijk

Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en combineren ‘slimme’ software met moderne communicatiehardware. Zo hebben wij een compatibel en flexibel softwareplatform ontwikkeld. Innovatief, energiebesparend, draadloos en bovenal: effectief en gebruiksvriendelijk. Een platform dat bovendien moeiteloos integreert met uw eigen systeem. Verwacht een passende oplossing voor zowel eenvoudige en snelle vraagstukken als voor uitgebreide, complexe situaties. Dankzij de juiste combinatie van componenten en de toevoeging van een persoonlijke huisstijl komen we altijd maximaal tegemoet aan uw wensen en behoeften.

Ook voor u

Smart Signs Solutions gelooft dat mensen een verrassende gastvrijheid en professionaliteit kunnen ervaren in een groot gebouw zónder de werkdruk van werknemers te verhogen. Wij hebben daarom een innovatief, gebruiksvriendelijk concept ontwikkeld: Smart Hospitality. Dit concept is zorgvuldig afgestemd op de behoefte van organisaties die gehuisvest zijn in grote kantoorgebouwen, zoals congrescentra en zorginstellingen.

Wat levert het uw organisatie op?

  • Efficiency van tijd en ruimte
  • Up-to-date informatie, altijd en overal
  • Heldere analyses en duidelijke rapportages
  • Besparing van exploitatiekosten binnen handbereik
  • Intelligente informatieconcepten
  • Gebruiksvriendelijk managementinstrument
  • Gastvrije en professionele uitstraling
  • Hogere klant- en werknemerstevredenheid

Ook tijdelijk inzetbaar

Soms is tijdelijke monitoring gewenst. Bijvoorbeeld als u wilt besparen op de exploitatiekosten, maar geen zicht heeft op de werkelijke bezettingsgraad van de beschikbare werkruimte. Of als u tijdens een event op een tijdelijke locatie bezoekers wilt registreren, informeren of hen de weg wilt wijzen. Dan is het prettig dat u onze Smart-concepten ook kortstondig kunt inzetten.

Wij vertellen u graag meer!

Er valt nog veel meer te vertellen over de toepassingen van Smart Signs Solutions. Dus wilt u meer weten over het professionaliseren van uw organisatie? En bent u benieuwd naar de eenvoudige inzetbaarheid van onze concepten? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail of bel. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Demmersweg 32
7556 BN Hengelo

+31 (0)53 89 00 480