Community Casting bij The Gallery

Community Casting bij The Gallery

10 juni 2015 Smart Workplace

20141229-Gallery-08EnlargedScreen

The Gallery is een vooraanstaand kantoorverzamelgebouw in Enschede, waar een groeiende aantal high-tech bedrijven gevestigd zijn. Een groot deel van hun zijn spin-offs van de Universiteit Twente.

The Gallery gebruikt Community Casting om aan de informatiebehoeftes van medewerkers en bezoekers op de verschillende locaties te voldoen.

Community casting is een systeem dat informatiestromen (channels) dynamisch, tijd- en locatiespecifiek verdeelt displays op verschillende locaties binnen een gebouw. Voor elke locatie kan een zelfstandig informatieprofiel gedefinieerd worden, dat bepaald welke informatiestromen in welke volgorde getoond worden.

De verschillende informatiestromen kunnen onafhankelijk van elkaar gevuld en beheerd worden. Zo kan bijvoorbeeld het personeel van een restaurant het menu en dagelijkse special zelfstandig aanpassen, maar heeft geen toegang om bijvoorbeeld vergaderingen of algemene gebouwinformatie te veranderen.

In The Gallery wordt op deze manier in elk van de twee restaurants met hoge frequentie het menu getoond voor de¬†desbetreffende locatie. Op andere locaties, zoals bij de ingangen, verschijnen de menu’s alleen rond de middaguren.

 

Over de auteur

benzlijding: